Dodano: 2007-10-01 21:06
| AbrimaaL napisał(a): |
| Nie potrafię zrozumieć, dlaczego recenzent uczepił się tego zespołu i moim zdaniem najlepszej ich płyty. Dla mnie tytułowy utwór i "Icequeen" są wspaniałe, "Caged" zabija, a "In Perfect Harmony" jest genialny, mógłby iść podczas napisów w filmie klasy "The Crow". |
też tego zrozumieć nie potrafię... może miał zły dzień :?:
Tym niemniej, dla mnie najlepsza płytka WT, te późniejsze już nie były takie fajne... ehhh... ale mam tą i się cieszę :twisted: chyba zaraz ją odkurzę i sobie zapuszczę na dobranoc :twisted:
Within Temptation - Mother Earth Dodano: 2007-10-01 21:16
nie jestem zagorzałym fanem Within Temptation ale lubię ich czasem posłuchać :D :D :D :Dno i jedno trzeba im przyznać wiedzą jak robić show na koncertach i jak się robi teledyski :D :D
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Re: Within Temptation - Mother Earth Dodano: 2007-10-02 19:09
| HardKill napisał(a): |
| nie jestem zagorzałym fanem Within Temptation ale lubię ich czasem posłuchać :D :D :D :D |
też lubię słuchać WT, z rzadka, ale jednak. Z niewiadomych powodów czuję sympatię do tego zespołu :twisted:
Dodano: 2007-10-02 20:38
Ja mam ogromny sentyment do kawałka "Neverending Story" :D ten numer ma w sobie coś magicznego..... :D
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2007-10-02 20:43
| Decadence napisał(a): |
| Ja mam ogromny sentyment do kawałka "Neverending Story" :D ten numer ma w sobie coś magicznego..... :D |
...zgodzę się... i tekst jest świetny :twisted:
"The earth is our mother
She gives and she takes
But she is also a part
A part of the tale"
Within Temptation - Mother Earth Dodano: 2007-10-02 20:48
:D co by nie powiedzieć WT potrafią zrobić numer z klimatem i to nie jeden taki mają w swojej twórczości :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-11-02 10:48
Within Temptation to jeden z moich ulubionych zespołów, głównie za to, że przy ich muzyce można się oderwać od szarej rzeczywistości, troche baśniowego klimatu czasem dobrze robi. Od tej płyty moja przygoda z tym zespołem się zaczęła, strasznie ciężko było ją zdobyć ponieważ wtedy jeszcze nie była dostępna w Polsce, tym większa była moja radość kiedy ją dostałam. I od tej pory z utęsknieniem czekam na każdą następną płytę.
Dodano: 2011-09-12 20:25
jak miałam 16-17 lat to jakoś byłam bardziej w stanie tego słuchać, koło 20stki mi się znudziło, jednak jeśli już mam wybierać jakiś ich album, który nie jest aż tak monotonny, to wybrałabym ten. :) duży plus za sowę w teledysku do "Mother Earth":) uwielbiam sowy:)